Beste Rijngas relatie,

 

Het coronavirus heeft ons leven totaal veranderd, op een manier die we ons een paar weken terug nog niet konden voorstellen. Echter in deze dramatische tijden komt ook het goede van mensen en organisaties naar boven.

 

Daarom wil ik als eindverantwoordelijke mijn dank uitspreken aan:

Onze klanten

Keer op keer moeten we routes en systemen aanpassen, door het feit dat er bedrijven zijn die minder, of juist veel meer gas nodig hebben, gerelateerd aan het corona virus. Het is mooi om te zien dat klanten nog steeds volledig vertrouwen in Rijngas hebben en hun volledige medewerking hieraan geven.

Targets en prospecten

Voor de crisis hadden we diverse afspraken gemaakt, en we zien dat deze gehandhaafd blijven.

Dus, ondanks dat we een zeer uitzonderlijk situatie hebben, kunnen we onze toegevoegde waarde nog steeds tonen en zijn we in staat ook de afgelopen dagen nieuwe klanten te maken.

Onze partners

Veel hebben we in eigen hand, echter in ons gehele systeem zijn we ook afhankelijk van partners waar we al zeer lang mee samenwerken. Ook hun inzet draagt ertoe bij dat we nog steeds onze diensten kunnen blijven aanbieden.

Onze medewerkers

Last but not least, het Rijngas team, zonder hun tomeloze inzet en bereidheid om zich continue aan te passen naar de dagelijkse omstandigheden zouden we niet kunnen bieden waartoe we nog steeds in staat zijn.

Ik kan u garanderen dat Rijngas en haar partners er alles aan zullen blijven doen om onze dienstverlening op peil te houden, met de toegevoegde waarden die u van ons gewend bent.

Sterker nog, we hebben nog steeds capaciteit om nieuwe klanten op te nemen in onze systemen.

 

Tenslotte, het belangrijkste, namens het gehele Rijngas team willen we u persoonlijk en uw naasten een goede gezondheid toe wensen.