Heftruckgas
In lichtgewicht flessen of eigen vulstation

Heftruck Comfort Systeem

Rijngas heeft het H.C.S.-concept geïntroduceerd met als doelstelling een probleemloze en veilige LPG (propaan) voorziening te hebben zonder investeringen of onderhoud voor de klant. Bovendien is Rijngas verantwoordelijk voor de keuringen en het onderhoud van de flessen. De leveringen worden uitgevoerd door professionele transportbedrijven, volgens alle geldende richtlijnen. Wij hebben een landelijk dekkend, logistiek netwerk en komen dus ook bij u in de buurt. Het concept kan worden toegepast bij bedrijven die slechts één of twee heftrucks in gebruik hebben, maar ook bij bedrijven met een uitgebreide vloot aan heftrucks. De omschakeling naar dit concept is zeer eenvoudig en wordt door RIJNGAS begeleid.

Welke voordelen kunnen wij u bieden?

Bij ons staat voorop wat u belangrijk vindt! Graag nemen wij dit in een persoonlijk gesprek met u door. Hieronder vindt u een greep uit de voordelen die wij u kunnen bieden.

  • Uiterst lichte fles, gevuld slechts 21 kg
  • Altijd gekeurde en goed onderhouden flessen
  • Geen investering voor de klant
  • Veiligheidsitems op de fles waardoor kans op letsel of calamiteiten beperkt wordt
  • Geleverd op uw bedrijf
  • Oplossingen ter voorkoming van ongeplande leegstand beschikbaar
  • Professioneel advies, ook op het gebied van opslag van verpakte gevaarlijke stoffen

Heftruck Vulinstallatie

Voor klanten met een vloeibaar propaan gebruik van meer dan 50 000 liter per jaar, biedt Rijngas de mogelijkheid tot het opstellen van een LPG afvulinstallatie voor heftrucks op het terrein van de klant. De gebruiker huurt deze installatie van Rijngas en hoeft zich geen zorgen te maken over de keuringen of het onderhoud. Een uiterst moderne installatie zorgt er voor dat de heftrucktanks op de gebruikslocatie comfortabel, snel en veilig gevuld worden. Voor een dergelijke installatie is wel een milieuvergunning vereist. Rijngas zal dit traject professioneel begeleiden.