Vandaag delen wij een belangrijk hoofdstuk in de reis naar een duurzame toekomst. We presenteren een nieuw product, het Industrial Battery pack Hybrid H2, ontwikkeld in nauwe samenwerking met HyMove. Dit is een moment van innovatie en impact die het mogelijk maakt om met een mobiele batterij box een continuïteit aan zero emissie energie voor industriële toepassingen te creëren, energievoorziening van huizenblok of kantoorgebouw of een zero emissie snellaadmogelijkheid voor vrachtwagens en personenwagens op elke gewenste locatie.

Samenwerking voor Vooruitgang
Het Industrial Battery Pack Hybrid H2 is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Venema E-Mobility, HyMove en Rijngas, pioniers op het gebied van batterij en waterstoftechnologie. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot de ontwikkeling van een geavanceerde groene hybride generator die de voordelen van waterstof en batterijtechnologie combineert voor een krachtige en duurzame energieoplossing.

De Kracht van Groen Hybride
Wat deze nieuwe generator zo opmerkelijk maakt, is zijn groen hybride karakter. Door de brandstofceltechnologie van HyMove en de batterijtechnologie van Venema E-Mobility te integreren,  profiteren we van de onmiddellijke reactietijd en efficiëntie van batterijen, terwijl waterstof en het brandstofcelsysteem fungeren als een langdurige en schone energiereserve. Het systeem kan zowel Off-Grid als On-Grid opereren en tevens lokaal opgewekte zonne-energie eraan koppelen. Daarmee wordt niet alleen het elektriciteitsnet ontlast, maar de opgewekte zonne-energie kan hiermee opgeslagen worden en op een later moment gebruikt worden. Dit opent de deur naar een breed scala aan toepassingen, van het laden van voertuigen op plekken waar een netprobleem is, tot het continu en langdurig uitvoeren van emissieloze werkzaamheden op  bouwplaatsen.

Op elke locatie langdurige groene energie
Door de aanvoer van waterstof in cilinderpakketten door Rijngas B.V. kan men op elke locatie in Nederland rekenen op een stabiele waterstoftoevoer. Hierdoor zijn onze generatoren in staat om op een efficiënte en duurzame manier continu te functioneren. Dit is het kernpunt van ons gezamenlijk streven naar een groenere en emissievrije toekomst.

De Voordelen voor Duurzaamheid
Met deze Groen Hybride Generator zetten we een belangrijke stap in de richting van een emissievrije wereld. Waterstof wordt geproduceerd via elektrolyse, aangedreven door hernieuwbare energiebronnen. Dit betekent dat onze generator niet alleen vrij is van uitstoot, maar ook gebruikmaakt van groene energie om een continuïteit aan duurzaam elektrisch vermogen te genereren.

Een Gedeelde Visie
De samenwerking tussen Venema E-Mobility , HyMove en Rijngas is gebaseerd op een gedeelde visie voor een duurzame toekomst. Samen hebben we de technische en strategische uitdagingen aangepakt die gepaard gaan met het ontwikkelen van hybride waterstof/batterij-oplossingen. Onze gezamenlijke inspanningen tonen aan wat mogelijk is wanneer innovatie en duurzaamheid samenkomen.

Beschikbaarheid van het Industrial Battery pack Hybrid H2
De eerste exemplaren kunnen vanaf begin 2024 geleverd worden. De vroege beschikbaarheid stelt bedrijven en gemeenschappen in staat om snel te profiteren van deze innovatie en hun inspanningen op het gebied van hernieuwbare energie verder te versterken met een continuïteit aan elektrisch vermogen op welke locatie dan ook. Meer weten over het Hybrid H2-Battery Powerpack? Neem persoonlijk contact op met Melvin Venema (melvin@venematech.nl of +31 6 41794000).  U kunt ook uw vraag via de website van HyMove (info@hymove.nl) of hier bij Rijngas (info@rijngas.nl) stellen. Gezamenlijk zorgen we voor een snelle reactie.