Over ons

Wie zijn wij?

Rijngas is een flexibel en klantgericht bedrijf. Wij zijn actief als vloeibaar propaan en droogijs leverancier. In de tijd dat Rijngas actief is op de Nederlandse markt hebben wij met ons bedrijf een spectaculaire groei doorgemaakt.
Deze groei kon worden gerealiseerd door zeer klantgericht te werken. Wij onderscheiden ons door innovatieve producten te bieden tegen uiterst scherpe prijzen en een optimale technische ondersteuning.

Naast het leveren van innovatieve producten, streeft Rijngas naar kwaliteit. Voor ons is kwaliteit, het leveren van de gevraagde hoeveelheid product op de juiste plaats, op een veilige manier en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast zorgen wij dat de gehele administratieve afhandeling tot in detail goed is verzorgd. Onze medewerkers zijn de basis voor de vereiste kwaliteit. Wij streven er dan ook naar om voor hen een werkplek te creëren, waar zij zich gewaardeerd en betrokken voelen. Kwaliteitssystemen waarborgen onze processen en garanderen kwaliteit ook op lange termijn.

 

Visie van directeur, Norbert Romijn

Mijn visie is om een betrouwbare partner te zijn, en te blijven, voor onze klanten. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze afnemers te overtreffen en onze eigen doelstelling te realiseren.

Ons zakelijke doel is om onze klanten van dienst te zijn. Wij bieden producten aan die innovatief zijn en doeltreffender dan die van onze concurrenten. Voor ons is kwaliteit, het leveren van de gevraagde hoeveelheid product, op de juiste plaats, op een veilige manier, tegen een marktconforme prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gehele administratieve afhandeling tot in detail goed verzorgd is.

Door de zeer sterke groei van Rijngas zal ons bedrijf in de toekomst groter en complexer zijn dan nu. Wij zullen er echter voor zorgen dat ook in onze groeiende organisatie de klant en onze medewerkers zich gewaardeerd blijven voelen.

Wij zien graag dat onze medewerkers hun werk niet beschouwen als een bezigheid, maar als een roeping. Niet als een noodzakelijke taak om hun brood te verdienen, maar als een kans tot persoonlijke ontwikkeling en voldoening.

Alle medewerkers van Rijngas worden beschouwd als unieke individuen met waardigheid en intrinsieke waarde, ongeacht het werk dat ze doen. Zij worden verenigd in een gemeenschappelijke missie, en iedereen draagt zijn of haar onmisbare, uitstekende werk bij, opdat de individuele inspanningen samen een collectief resultaat geeft.

Wij bestaan niet om winst te maken. Dit is geen eindpunt, maar een middel waarmee we kunnen doorgaan als een sterke, onafhankelijke onderneming.