Iedereen die het vulstation van Rijngas kent, weet dat het een uiterst modern vulstation is met vele veiligheidsvoorzieningen.
Als bedrijf zijnde, hechten wij veel waarde aan “good house keeping”, dus de gehele locatie is altijd keurig opgeruimd en alle flessen staan goed geborgd in de daarvoor bestemde vakken.

Er bestaan vele interne procedures, en er worden met enige regelmaat oefeningen gehouden op het vulstation.
Mede omdat we een BRZO (Bedrijf Risico Zware Ongevallen) zijn, blijft het zaak alert te zijn en regelmatig te trainen met externe diensten.
In dat kader hebben we een oefening gehouden https://www.cialissansordonnancefr24.com/acheter-cialis/ met de lokale brandweer om de noodprocedures te controleren en te beoordelen hoe de samenwerking met de brandweer verloopt bij calamiteiten.
Bij deze brand- en ontruimingsoefening zijn we uitgegaan van een autobrand bij ons buurbedrijf, vlakbij onze gasflessenopslag.

In zijn geheel kunnen we stellen dat de procedures goed gewerkt hebben, de risico’s goed ingeschat zijn en er een juiste manier van bestrijding is geweest.
Uiteraard zijn op basis van deze oefening ook weer enkele kleine verbeterpuntjes naar voren gekomen, waar opvolging aan gegeven zal worden.