Wederverkopers
Voor iedere doelgroep een gasfles beschikbaar

Propaangas in flessen voor de wederverkoper

Als wederverkoper wilt u uw klanten flessen aanbieden die aansluiten bij zijn of haar behoefte.
Het maakt niet of u industriële klanten bedient met heftruckgas, de horeca verziet van de nodige mobiele energie, of particuliere klanten een fles verkoopt voor de BBQ. Voor iedere doelgroep heeft Rijngas passende propaanflessen beschikbaar.

Rijngas is u graag van dienst bij het samenstellen van een geschikt pakket aan propaanflessen die aansluiten bij de behoefte van uw doelgroep.
Wij kunnen gevulde propaanflessen leveren in een stalen of een kunststof uitvoering met een vulgewicht variërend van 2,5 kg tot 14 kg.

Als wederverkoper wilt u wellicht uw eigen gezicht geven aan de propaanflessen. Hiervoor hebben wij diverse naamloze flessen beschikbaar welke u kunt voorzien van een eigen sticker
Kortom, welke propaanflessen u ook geleverd krijgt, u bent altijd verzekerd van een uitstekend product tegen scherpe condities. Al het geleverde propaan wordt CO2 gecompenseerd.

Welke voordelen kunnen wij u bieden?

Bij ons staat voorop wat u belangrijk vindt! Graag nemen wij dit in een persoonlijk gesprek met u door. Een greep uit de voordelen die wij u kunnen bieden:

  • Gevulde flessen geleverd op locatie
  • Vaak meerdere leverdagen mogelijk
  • Scherpe condities
  • Een grote variatie aan flessen beschikbaar
  • Naamloze flessen
  • Al het propaan wordt Co2 gecompenseerd aangeleverd
  • Professioneel advies, ook op het gebied van opslag van verpakte gevaarlijke stoffen

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare flessen.
Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste fles voor uw toepassing.

Rijngas heeft het Heftruck Comfort Systeem ontwikkeld en ontzorgt al jaren een groot aantal relaties met dit concept. Meer informatie vindt u hier.

Beschikbare propaanflessen

 

 

 

 

Bijbehorende accessoires voor dit product