Rijngas BV is een dynamische en flexibele organisatie, die zich sinds 2000 richt op de Nederlandse markt met vloeibaar propaan en aanverwante artikelen. Op ons gasvulstation in Dinxperlo worden flessen gevuld met propaangas. Wij zijn, voor 32 uur per week, op zoek naar een enthousiaste

VULOPERATOR

Na een gedegen inwerkperiode, ga je deel uit maken van een zeer zelfstandig werkend vulteam. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat propaangasflessen gevuld worden, en dat de vrachtwagens worden geladen.

Om deze belangrijke taak te kunnen vervullen, is een groot verantwoordingsgevoel vereist en moet je in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Continue bewust zijn van mogelijke gevaren en het volgen van procedures, zijn zeer belangrijke facetten van jouw werk. De juiste mentaliteit vinden wij voor deze functie belangrijker dan opleidingsniveau.

Wij bieden een verantwoordelijke en dynamische baan, die ook een fysieke inzet vraagt.

Er is volop ruimte voor eigen initiatief, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De beloning, en secundaire arbeidvoorwaarden, die er tegenover staan, zijn zeker marktconform.

Heb je interesse in deze functie, ontvangen we graag jouw reactie gericht aan:

Rijngas BV
TAV Monique Beeks
monique@rijngas.nl
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo