Rijngas BV is een dynamische organisatie die zich richt op de vloeibaar propaan (LPG) markt. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij een stormachtige groei doorgemaakt. Rijngas heeft deze sterke groei kunnen realiseren door de introductie van vernieuwende concepten met duidelijke toegevoegde waarden. Naast propaan zijn we gestart met de ontwikkeling van waterstof als nieuwe productlijn. Ook hier maken we weer een zodanige positieve ontwikkeling door, dat we op zoek zijn naar een

Accountmanager waterstof, fulltime

Je hebt een MBO/HBO opleiding, bij voorkeur commercieel.
Ervaring vinden wij minder belangrijk dan gedrevenheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.

Je bent iemand die graag het voortouw neemt en niet terugdeinst voor innovatieve ideeën, tevens beschik je over enige technische kennis. We verwachten een adequate interne en externe rapportage, en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een gevarieerde en dynamische baan in een zeer gemotiveerd team, waarin je jouw ondernemerschap echt kunt laten zien, en de spil wordt in de verkoop van waterstof voor specifieke doelgroepen.

De werksfeer is informeel en professioneel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. De beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden die er tegenover staan zijn uitstekend te noemen. Ondanks dat het werkgebied heel Nederland is, hebben we een voorkeur voor iemand die woonachtig is in de Achterhoek, of bereid is daar naar toe te verhuizen. Voor het uitoefenen van deze uitdagende functie staat een representatieve auto tot je beschikking.

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen we graag je schriftelijke reactie (per post of email) gericht aan:

Rijngas BV
TAV Monique Beeks
monique@rijngas.nl
Anholtseweg 24
7091 HA Dinxperlo